Osman Karaca Forum
09 Eylül 2010, 17:27:33 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Portal   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Askerden Mesajlar...  (Okunma Sayısı 1298 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
08 Aralık 2007, 10:55:43
Osman Karaca
Site Patronu
Site Yöneticisi
*

08.12.2007

Merhabalar Sevgili Dostlar…
Bugüne kadarki iki, üç senelik mail gönderimlerim sırasında sizleri rahatsız ettiysem özür dilerim. Aranızdan birçok arkadaş mail listemin sayısı 50-100 ikenden beri benden mail almakta, kimi arkadaş ise mail listeme yeni dahil oldu. Geçen bu uzun süre içerisinde sizlerle, günlük hayatınızda sizlere yardımcı olacak programlar, güncel haberler, önemli uyarılar gibi konularda paylaşımlarda bulunmak istedim. Kimi zaman tepki aldım. Ama çoğunlukta aldığım memnuniyet beni daha da azimlendirdi.

Ancak vatani görevim sebebiyle 12.12.2007 tarihinde askeri birliğime teslim olacağım. Yüksek bir ihtimalle kısa dönem yapacağım askerliğim esnasında bulunduğum yerdeki duruma göre sizlerle paylaşımlarımı devam ettirmeye çalışacağım. Eğer şimdiye kadar sizleri kızdıracak, üzecek bir mail attıysam haklarınızı helal edin lütfen…

Tekrar hakkınızı helal etmeniz dileklerimle Allah’a Emanet Olun…

\|/
o(@ @)o
+-oOO----(_)---------+
® Osman Karaca ®
® Site Admini ®
+------------oOO------+
|__|__|
|| ||
ooO Ooo
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Askerden Mesajlar...
« Posted on: 09 Eylül 2010, 17:27:33 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. İyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Askerden Mesajlar... oyunları, Askerden Mesajlar... programı, Askerden Mesajlar... oyunu indir, Askerden Mesajlar... program yükle, Askerden Mesajlar... download, Askerden Mesajlar... hikayeleri, Askerden Mesajlar... resimleri, Askerden Mesajlar... haber, Askerden Mesajlar... yükle, Askerden Mesajlar... videosu, Askerden Mesajlar... msn eklentisi, şarkı sözleri
08 Aralık 2007, 13:34:57
dilek
Çömez Üye
*

SEVGİLİ OSMAN KARACA;
        VATANİ GÖREVİNİ EN GÜZEL VE EN İYİ ŞEKİLDE YAPIP DÖNERSİN İNŞ.SAĞLICAKLA GİT SAĞLICAKLA GEL KARDEŞ.EŞİNEDE SABIR VERSİN RABBİM. SELAM VE DUA İLE HAKKIM YOKTUR AMA VAR İSE HELALİ HOŞ OLSUN SİZLERDE HELAL EDİN İNŞ. BİZE AEO.
10 Aralık 2007, 09:05:34
ssonbahar
Çömez Üye
*

Sevgili OSMAN KARACA

Seninle Tanışalı Kaç Yıl Oldu Anımsayamıyorum, Ama Şunu Bilki Seni Tanıdığımdan Bu Güne Kadar Senden Çok Şeyler Öğrendim. Bilirsin Ki Bizlerle Çok Şeyler Paylaştın O Eşsiz Görkemli Forumunda Çok Vakit Geçirdik, Çok Mesaj Göndermesemde Senin Varlığın Her zaman Bende Bir Doluluk Yarattı Messengerde "KARACA" İsmini Görmek Bile Bana Forumun Dünyasında Muteber Bir Hayat Geçirtti. Ama Şimdi İse Askerlik İçin Kısmende Olsa Ayrılık Haberini Aldık, Senin Adına Çok Sevindim Ama Şunu Bil Ki Kalbmizden Hiç Eksik Olmayacaksın, Dediğin Gibi Sayılı Gün Tez Geçer Lakin Biz Bunu Bir Ömür Gibi Göreceğiz Sizin Gibi NAdir Dostlar Aramızdan Ayrılmakla Üzüntü Sebebi Verir Bizlere Biliyorum Askerlikte Olsa Sen Bizleri Kesinlikle Bırakmazsın Sana Bu Konuda Güvencimiz Sonsuz.
Hayat Bir Sonbahar Yaprağı Gibi Soluk Ve Dökülgen Biz Bu Yapraklarda Yaşayan İnsanlar Olarak Yağmur Tanelerinin Bize Dostluğu Gibi Birbirimize Dost Olduk, İslam'ın ve İmanın Ahlakıyla Şereflendiğimiz Günden İtibaren Simsiyah Geceleri Yanlızlıktan Aydınlığa Kardeşliğe Çıkardık ve Biliyoruz Ki Seni Unutmayacağız...
Bizim Sende Hakkımız Yoktur Senin Bizde Hakkın Çokkk, Bende Olan Size Helal Olsun Sağlıcakla Git Gel
Rabbim Yar ve Yardımcın Olsun Seni Asla Unutmayacağız Sevgilerimle

SSONBAHAR
10 Aralık 2007, 20:12:51
mgcelikli
Çömez Üye
*

Sevgili Osman Abim;

Seni tanıyalı 1 yıl oluyor neredeyse. Bir oyun sayesinde tanıştık. Oyunu bıraktık, birbirimizi bırakamadık. Çok eğlenceli, çok zevkli, çok hoş sohbetlerin olduğu ortamı paylaştık ve bugünlere kadar geldik. Vatani görevin sırasında sana başarılar dilerim. Umarım herşey gönlünce olur. Yüce Allah' ım hayırlısıyla gitmek ve dönmek nasip etsin. Hayırlı yolculuklar diler, saygılarımı sunarım. Herşey gönlünce olsun...
10 Aralık 2007, 21:47:36
Osman Karaca
Site Patronu
Site Yöneticisi
*

Bütün mesaj yazan yazmayan arkadaşlara çok ama çok teşekkürler... Bugün gideceğim yer beli oldu arkadaşlar: Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı.

\|/
o(@ @)o
+-oOO----(_)---------+
® Osman Karaca ®
® Site Admini ®
+------------oOO------+
|__|__|
|| ||
ooO Ooo
10 Aralık 2007, 22:21:47
SuMoS
Çömez Üye
*

iyi teskereler osman abi seni ozluyecegiz. Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
10 Aralık 2007, 22:27:06
SuMoS
Çömez Üye
*

15 Aralık 2007, 11:06:12
asrısaadet
Çömez Üye
*

hayırlı teskereler osman karaca bende artık sizin sitedeyim.... Gülümseme
21 Aralık 2007, 20:23:20
sadness
Ziyaretçi

hayırlı teskereler osman karaca...
08 Ocak 2008, 11:31:18
Osman Karaca
Site Patronu
Site Yöneticisi
*

Selamlar tüm forum halkı Bozova/Şanlıurfa Jandarma Komando'dan Sırıtan

Hepiniz iyisinizdir umarım. Ben Allah'a şükür çok iyiyim. Cuma günü yemin törenimizden sonra yeni görev yerimize geçeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin...

\|/
o(@ @)o
+-oOO----(_)---------+
® Osman Karaca ®
® Site Admini ®
+------------oOO------+
|__|__|
|| ||
ooO Ooo
08 Ocak 2008, 13:37:42
asrısaadet
Çömez Üye
*

a.s. bizler iiyiz inşallah seninde rahatın yerindedir dularımız seninle...
12 Ocak 2008, 08:53:40
Osman Karaca
Site Patronu
Site Yöneticisi
*

Selamlar arkadaşlar tekrar. Şu anda Şanlıurfa'da yemin töreni izninde istirahatteyim.  Gülümseme

Askerliğimin geriye kalan 4 ayını yine Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde yapacağım. Allah hakkımda hayırlısını versin.

\|/
o(@ @)o
+-oOO----(_)---------+
® Osman Karaca ®
® Site Admini ®
+------------oOO------+
|__|__|
|| ||
ooO Ooo
19 Ocak 2008, 13:44:31
Osman Karaca
Site Patronu
Site Yöneticisi
*

Selamlar arkadaşlar...

İlk çarşı iznim. Ama forma ilgi yok gördüğüm kadarıyla Gülümseme Neyse sağlık olsun.

Herkes iyidir umarım. Ben iyiyim Allah'a şükür. Birde 2 saatlik nöbetler olmasa Gülümseme

Allah'a emanet olun...

\|/
o(@ @)o
+-oOO----(_)---------+
® Osman Karaca ®
® Site Admini ®
+------------oOO------+
|__|__|
|| ||
ooO Ooo
22 Ocak 2008, 13:02:30
Mona Roza
Moderator

Merhaba Sevgili Çavuşum Gülümseme

Sen olmayınca forumun da tadı kalmadı sanırım. Arada sırada giren arkadaşlarımız var saolsunlar... Sen dönünce yeniden eski formumuza kavuşuruz umarım.

Kendine dikkat et, dualarımız hep seninle...
23 Ocak 2008, 16:33:57
yusufsinan
Çömez Üye
*

s.a.sevgili 319 ksd çavuşum osman abim bitirdin askerliği ya ne kalmış ama şanlıurfada askerlikte yani hiç şans yokmuş abi sendede ya hayırlısı olcak tabi nöbette temi tutturuyolar size ya orda sen bitircen daha ben 80 diycem ya 313 lerle başladık askerliğe siz geldiniz. vakit geçiyo abi sıkma canını bak benim ki bile bitesi oldu 23 mayıs 2007 de başldık bugüne geldik onun için geçiyo ALLAH'ım yardımcımız olsun özellikle doğuda olan kardeşlerizin çünki askerliği onlar yapıyo bizde istanbulda bide beykozda yapıyoz işte. beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. bir gün gelecek bir gün kalacak inş.şimdiden hayırlı teskereler abi bitireyim şu askerliği daha çok aktif olcaz inş selam ve dua ile   
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Arşiv (Basit Görünüm)